FutureColors_kies_je_verf_kleur_eenvoudi

JE EIGEN

KLEURADVIES
SERVICE

Wij helpen je graag met je professionele

kleuradvies

service

ColorViz is speciaal ontwikkeld voor verffabrikanten, verfgroothandels, schilders, interieur- en kleurstylisten, architecten en verder iedereen die met kleuren werkt.

 

Als verfspecialist kan je nu jouw professionele service verder uitbreiden met een eigen kleuradvies website en service. Volledig gepersonaliseerd, met een eigen domeinnaam, bedrijfslogo, demo projectfoto's, kleurenwaaiers en kleuradvies PDF.
 

Geen kosten per gebruiker, alleen een maandelijkse vergoeding inclusief een onbeperkt aantal gebruikers en updates.

 

De kosten voor het voorbereiden van de projectfoto's worden per maand achteraf gefactureerd.
 

Je hebt er geen omkijken naar, wij verzorgen je kleuradvies website en service! En ondersteunen je werknemers en klanten als er vragen zijn of speciale wensen. 

Hoe werkt het

Login in het 

eigen account

Er is geen software nodig. Alleen internet, een recente browser zoals Google Chrome of Microsofts Edge, en een eigen account is voldoende.

24 uur per dag toegang tot de eigen projecten, waar je ook bent, vanaf elke pc, laptop of tablet.

Upload je 

eigen foto('s)

Ingelogd? Men kan nu direct aan de slag en beginnen met het aanmaken van een nieuw project en uploaden van een of meerdere foto's om deze te laten voorbereiden.

Het voorbereiden van een foto is een betaalde dienst, die wij verzorgen. Tegen gegarandeerd het laagste tarief in Nederland!

Foto gereed!

Start met kleuren kiezen

Met de projectfoto's en diverse kleurenwaaiers van de meest bekende verfmerken, kan je zelf onbeperkt kleuradviezen voor je kant uitwerken, bekijken, bewaren, vergelijken en delen via e-mail, social media of op een website.